ΙΣΤΟΡΙΑ

Το ταξίδι στο χρόνο ξεκίνησε το 2006. Οι ιδρυτές της ζυθοποιίας Σπύρος Καλούδης και ο γιός του Θανάσης, θέτοντας γερά τα θεμέλια των αξιών της εταιρείας άρχισαν να γράφουν την ιστορία Μπύρας της Κέρκυρας, το αφήγημα διαφορικό και για την εποχή ανατρεπτικό, φρέσκια μπύρα με μικρή διάρκεια ζωής αποκλειστικά και μόνο στα ψυγεία με ημερομηνία παράγωγης ώστε ο καταναλωτής να βλέπει πότε παράχθηκε και όχι μόνο πότε λήγει, μοναδική πρόταση για την Ελληνική αγορά.

Για το σκοπό αυτό η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία έχει επενδύσει στην τεχνολογία και στην γνώση ώστε να μπορεί να δώσει στην αγορά απόλυτα καινοτόμα προϊόντα. Υποστηρίζει με πάθος τη φρέσκια μπύρα. Όλες οι μπύρες της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας είναι ένα φρέσκο (ζωντανό) προϊόν, δεν έχουν υποστεί παστερίωση, σταθεροποίηση και σε ένα μεγάλο μέρος τους είναι αφιλτράριστες. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά που έχουν με τις βιομηχανικές μπύρες

Έτσι η Corfu Beer έχει το πλεονέκτημα να κρατά και να μας προσφέρει σημαντικά θρεπτικά στοιχεία όπως οι πρωτεΐνες από τα δημητριακά, τα αντιοξειδωτικά από τον λυκίσκο και το σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχει η μαγιά. Είναι ότι πιο καινοτόμο ανατρεπτικό και αξιακό που υπάρχει τουλάχιστον στην Ελληνική αγορά.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΡΕΣΚΙΑ

Τα προϊόντα αυτά όχι μόνο παράγονται, αλλά διακινούνται και αποθηκεύονται υπό ψύξη. Μπύρες θα τις βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο ψυγείο και ποτέ στο ράφι.

Όλο αυτό το εγχείρημα φυσικά προϋποθέτει αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους στην διασφάλιση ποιότητας, και ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης του προϊόντος από εξειδικευμένους ανθρώπους από την παραγωγή μέχρι και την διακίνηση. Για να το υποστηρίξει όλο αυτό η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία έχει κάνει σοβαρή επένδυση στο σύστημα διαχείρισης του προϊόντος, πέρα από την παραγωγή και τα Logistics που είναι πολύ εξειδικευμένα μπορούμε να δούμε στα Super Markets (FIFO) First in – First Out, διαχείριση ημερομηνιών ώστε να έχουμε πάντα φρέσκο προϊόν στον καταναλωτή είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της εταιρία μας, να φτάνει όσο πιο φρέσκο το προϊόν στον καταναλωτή.

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης μας προσφέρει μια αρκετά μεγάλη γκάμα προϊόντων έτσι ώστε να καλύψουμε τα περισσότερα θέλω των καταναλωτών αλλά και να δημιουργούμε συνεχώς νέα προϊόντα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Να διαφυλάξει το όραμα και την αποστολή της εταιρίας κρατώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, ρισκάροντας χωρίς φόβο, παράγοντας καινοτόμα προϊόντα, θέτωντας συνεχώς υψηλότερους στόχους, κατανοώντας πάντα τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας σήμερα, προσφέροντας και βοηθώντας τον άλλον. Πιστεύοντας πάντα πως όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά, γράφει μια διαφορετική ιστορία στον τομέα της μπίρας.

ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE